Λογότυπο της αλοη.grΛογότυπο της αλοη.gr

Γιατί να γίνετε συνεργάτης εταιρείας
MLM ή δικτυακού μάρκετινγκ;

Απεικόνιση πολυεπίπεδου δικτύου συνεργατών - Multi-level marketing network

Για Δική σας Επιχείρηση με Βάση το Σπίτι Σας
με Ελάχιστο Ρίσκο και Αμέτρητες Δυνατότητες Κέρδους

Όλοι μας πλέον έχουμε καταλάβει, ότι οι ημέρες που μπορούσαμε να βασιζόμαστε σε ένα ή δύο μισθούς για την συντήρηση της οικογένειας και τα έξοδά μας έχουν τελειώσει οριστικά.

Γιατί, όχι δύο μισθοί δεν έρχονται στην οικογένεια, αλλά σε πολλές περιπτώσεις ούτε ένας. Και όταν έρχονται, ο ένας ή και οι δύο πολλές φορές αν και δουλέψαμε οκτάωρο, είναι μισθοί ημι-απασχόλησης. Δεν φθάνουν.

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν, για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα;

Μα φυσικά, να δημιουργήσουμε εμείς μια δική μας ατομική επιχείρηση, για να έχουμε μια τουλάχιστον σταθερή θέση εργασίας για εμάς και να αμοιβόμαστε με όλο το κέρδος του κόπου μας!

Και ακριβώς αυτή τη λύση μας προσφέρουν οι εγκριτές και αξιόπιστες εταιρείες MLM ή δικτυακού μάρκετινγκ!

Για να σας εξηγήσω καλύτερα ποιά είναι αυτή η λύση, ας πάρουμε για παράδειγμα μια έγκριτη εταιρεία MLM, τη Forever Living Products, η οποία ιδρύθηκε το 1978 και από τότε μέχρι και σήμερα έχει αδιάλειπτη και συνεχόμενη ανάπτυξη.

Ας εξετάσουμε τη δομή και το σύστημα της Forever, καθώς αντιπροσωπεύει ένα από τα καλύτερα και μακροβιότερα συστήματα MLM που υπάρχουν.

Δομή Εταιρείας MLM

Η Forever Living Products είναι εταιρεία με δομή πολυεπίπεδου μάρκετινγκ ή αλλοιώς εταιρεία MLM (Multi Level Marketing), ή δικτυακού μάρκετινγκ, ή δικτυακής αναπτυξης. Μη σας μπερδεύουν τα πολλά ονόματα που αναφέρω, απλώς περιγράφεται η ίδια έννοια με διαφορετικές λέξεις.

Αυτή η δομή είναι κατά τέτοιο τρόπο σχεδιασμένη, ώστε οι συνεργάτες της εταιρείας να είναι:

 • η δύναμη της προώθησης και της πώλησής των προϊόντων και
 • να μπορούν να αναπτύξουν το δικό τους δίκτυο πωλήσεων και συνεργατών, συστήνοντας νέους συνεργάτες στη Forever.

Ετσι η FLP, αντί να ξοδεύει χιλιάδες ευρώ στις παραδοσιακές μεθόδους διαφήμισης, αμείβει τους ίδιους τους συνεργάτες της για να μοιραστούν την ευκαιρία της και με άλλους ανθρώπους, "διαφημίζοντάς" την με τη μορφή της "από στόμα σε στόμα διαφήμισης".

Οπως όλοι μας καταλαβαίνουμε η "από στόμα σε στόμα διαφήμιση" είναι η πιό αποδοτική μορφή διαφήμισης που υπάρχει. Εάν δε, και τα προϊόντα που "διαφημίζονται" είναι καθημερινής καταναλώσης και αρίστης ποιότητας, τότε συμβαίνουν:

 • ικανοποίηση του καταναλωτή
 • επαναλαμβανόμενες αγορές και
 • συνεχής ανάπτυξη του συνεργάτη.

Πλεονεκτήματα Συνεργατών Εταιρείας με Δομή MLM

Η δομή του πολυεπίπεδου μάρκετινγκ, MLM (Multi Level Marketing) ή δικτυακού μάρκετινγκ ή της δικτυακής αναπτυξης, προσφέρει αμέτρητα πλεονεκτήματα στούς συνεργάτες, που οι παραδοσιακού τύπου επιχειρήσεις δεν μπορούν να συναγωνισθούν.

 • Αποκτάμε τη Δική μας Επιχείρηση

  Είμαστε κυρίαρχοι της ζωής μας. Αντί να κάνουμε τον εργοδότη μας πλούσιο, όλα τα αποτελέσματα της δουλειάς μας θα ωφελούν εμάς. Θα απολαύσουμε την ελευθερία και την ευελιξία του να έχουμε τη δική μας επιχείρηση.

 • Εχουμε Ελάχιστο Ρίσκο, Χωρίς Υψηλά Έξοδα

  Οι παραδοσιακές επιχειρήσεις κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να δημιουργηθούν και τις περισσότερες φορές χρειάζεται και επιχειρηματικό δάνειο από τράπεζα, το οποίο θα περάσουν δεκαετίες για να ξεπληρωθεί.

  Ξεκινώντας τη δική μας Forever επιχείρηση με βάση το σπίτι μας θα μας κοστίσει λίγα ευρώ.

  • Δεν χρειάζεται να προσλάβουμε υπαλλήλους.
  • Δεν χρειάζεται να προσφέρουμε τα κέρδη μας σε άλλους.
  • Δεν χρειάζεται να υποβληθούμε σε τεράστια έξοδα.

  Είναι επιτέλους εφικτό να αποκτήσουμε τη δική μας επιχείρηση.

 • Χωρίς Όριο Ανώτατου Εισοδήματος

  Τα παραδοσιακά εταιρικά επαγγέλματα βάζουν κάποιο ανώτατο όριο στο ύψος του μισθού που μπορούμε να λάβουμε, ανάλογα με τα πρότυπα της αγοράς.

  Με την Forever Living, δεν υπάρχει όριο στο εισόδημα που μπορούμε να κερδίσουμε. Όσο πιο σκληρά εργαζόμαστε, τόσα περισσότερα χρήματα κερδίζουμε.

 • Υπολειμματικό Εισόδημα

  Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που προσφέρει η στρατηγική του πολυεπίπεδου μάρκετινγκ της Forever, είναι ότι προσφέρει εισόδημα μακράς διάρκειας.

  Θα έχουμε πάντα κέρδος από τους συνεργάτες που συστήνουμε στην Forever Living , απολαμβάνοντας συνεχώς τα οφέλη από τη σκληρή μας εργασία.

Η Forever Living σχεδιάστηκε με γνώμονα τη δική μας επιτυχία. Με τη Forever έχουμε ελάχιστο ρίσκο και απεριόριστες δυνατότητες.

Αυτό που χρειάζετε ακόμη για να πετύχουμε μια οικονομική άνεση που μέχρι τώρα θεωρούσαμε απίθανη, είναι μόνο είναι το πάθος και η επιμονή μας για την επιτυχία!

Ακολουθήστε μας