Λογότυπο της αλοη.grΛογότυπο της αλοη.gr

Vital5 Pak - Gel   κωδ. 456

της Forever Living Products
Περιέχει 5 Προϊόντα


Τιμή Ελλάδος: 305,06 €
Vital5 Pak - Gel της Forever Living Products
Τιμή Κύπρου: 258,32 €
Αγοράστε online το Vital5 Pak - Gel

Τι είναι;

Το Vital5 είναι η λύση για μια καθημερινή, ολοκληρωμένη υγιεινή διατροφή σε ένα απλό πακέτο. Περιλαμβάνει ένα συνδυασμό προϊόντων ο οποίος είναι σχεδιασμένος ώστε να γεφυρώσει τα διατροφικά κενά και να διασφαλίσει τα επίπεδα των θρεπτικών συστατικών στον σούπερ μεταφορέα.

Σούπερ Μεταφορέας Θρεπτικών Συστατικών

Η Προηγμένη Διατροφή Έγινε Απλή
pdf Logo
Δείτε σε infographic πως λειτουργεί ο σούπερ μεταφορέας θρεπτικών συστατικών του Vital 5 

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι διατροφικές συνήθειες συχνά προκαλούν κενά στην διατροφή μας. Πολλοί άνθρωποι οι οποίοι τρώνε κανονικά έως και πολύ, παραδόξως δεν εφοδιάζονται με επαρκείς ποσότητες βασικών θρεπτικών συστατικών.

Ο σούπερ μεταφορέας θρεπτικών συστατικών είναι μια διπλή λειτουργία, με την οποία μεταφέρονται αποτελεσματικά τα θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό μας και απομακρύνονται τα κατάλοιπα του μεταβολισμού.

Αυτή η λειτουργία εξασφαλίζει ότι όλα τα θρεπτικά συστατικά που λαμβάνουμε από την τροφή και τα συμπληρώματα που καταναλώνουμε, είναι διαθέσιμα σε κάθε κύτταρο, ιστό και ζωτικό όργανο, και συγχρόνως αποβάλλει τα κατάλοιπα του μεταβολισμού που παράγει ο οργανισμός.

Το αποτέλεσμα της σωστής λειτουργίας του σούπερ μεταφορέα είναι η βέλτιστη υγεία, η ζωτικότητα και η πνευματική εγρήγορση του οργανισμού.


Υποστήριξη του Σούπερ Μεταφορέα

Μια υγιεινή διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, προϊόντα ολικής αλέσεως, ψάρια, επαρκή πρόσληψη νερού, συνδυασμένη με την επιπλέον υποστήριξη που παρέχει το Vital5 είναι ιδανική για την ενίσχυση του σούπερ μεταφορέα.


Τι Περιλαμβάνει το Vital5;

  • Αγνός Χυμός Αλόης Βέρα | Aloe Vera Gel της Forever Living Products Aloe Vera Gel - 4 τεμάχια 1 Λίτρου. Προάγει ένα υγιές πεπτικό σύστημα, το πρώτο και βασικό στάδιο του σούπερ μεταφορέα, όπου η τροφή και τα θρεπτικά συστατικά απορροφώνται. Η Αλόη επιτυγχάνει βέλτιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.
  • Πολυβιταμίνη Αλόης | Forever Daily της Forever Living Products Forever Daily - 1 τεμάχιο με 60 Δισκία. Παρέχει τις απαραίτητες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία και εξασφαλίζει ότι θα λάβουμε τις απαραίτητες ποσότητες αυτών για βέλτιστη υγεία. Καλύπτει, επίσης, τα διατροφικά κενά που απορρέουν από τον σύγχρονο τρόπο ζωής.
  • Προβιοτικό | Forever Active Pro-B της Forever Living Products Forever Active Pro-B - 1 τεμάχιο με 30 Κάψουλες. Περιέχει σημαντικά φιλικά βακτήρια που βοηθούν την καλή ισορροπία της χλωρίδας του εντέρου. Έτσι υποστηρίζεται η διαδικασία της πέψης και η απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών στον σούπερ μεταφορέα.
  • Super Ωμέγα-3 | Forever Arctic Sea της Forever Living Products Forever Arctic Sea - 1 τεμάχιο με 120 μαλακές κάψουλες. Υψηλή περιεκτικότητα σε Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, με μοναδική υψηλή ποσότητα σε DHA, ένα από τα πιο σημαντικά Ωμέγα 3 που μπορούμε να καταναλώσουμε. Μεγιστοποιώντας τη λήψη των Ωμέγα 3 από ψάρια ανοιχτής θαλάσσης εξασφαλίζουμε την ιδανική αναλογία 1/1 σε Ωμέγα 3/Ωμέγα 6. Αυτό διασφαλίζει την ομαλή καρδιαγγειακή και πεπτική λειτουργία, δυο σημαντικούς παράγοντες του σούπερ μεταφορέα θρεπτικών συστατικών.
  • Αργινίνη | Forever ARGI+ της Forever Living Products ARGI+ - 1 τεμάχιο 300 γρ. Παρέχει ένα αποκλειστικό μείγμα L-Αργινίνης και πλούσιων θρεπτικών αντιοξειδωτικών συστατικών. Υποστηρίζει το κυκλοφορικό σύστημα, το οποίο μεταφέρει θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό, στα κύτταρα και τους ιστούς και αποβάλλει τα κατάλοιπα του μεταβολισμού από τον οργανισμό.

Άλλες Γεύσεις

Για όσους θέλουν διαφορετική γεύση (και ιδιότητες) του χυμού Αλόης Βέρα, διατίθενται τα δύο παρακάτω πακέτα Vital5 με χυμό Αλόης Βέρα με Berry | Aloe Berry Nectar και χυμό Αλόης Βέρα με Ροδάκινο | Forever Aloe Bits n’ Peaches.


Vital5 Pak - Aloe Βerry Nectar   κωδ. 457
Περιέχει 5 Προϊόντα

Τιμή Ελλάδος: 305,06 €
Vital5 Pak - Aloe Βerry Nectar της Forever Living Products
Τιμή Κύπρου: 258,32 €
Αγοράστε το online.Vital5 Pak - Aloe Βits n' Peaches   κωδ. 458
Περιέχει 5 Προϊόντα

Τιμή Ελλάδος: 305,06 €
Vital5 Pak - Aloe Βits n' Peaches της Forever Living Products
Τιμή Κύπρου: 258,32 €
Αγοράστε το online.


Συνιστώμενη Χρήση

Vital5ΠρωϊνόΜεσημεριανό
με Aloe Vera Gel ή Aloe Βerry Nectar ή Aloe Bits n’ Peaches120 ml-
Argi+Μια μεζούρα με το πρωϊνό πριν την άσκηση-
Forever Arctic Sea3 κάψουλες3 κάψουλες
Forever Daily1 ταμπλέτα1 ταμπλέτα
Forever Active Probiotic1 κάψουλα-


Βίντεο για το Vital5

Παρακολουθείστε την παρουσίαση του Vital5 από τον Κύριο Λιάτσικο Κωνσταντίνο και την Κυρία Στακιά Αγγελική.Η πρώτη και μοναδική Ελληνίδα επαγγελματίας πυγμάχος Αρετή Μαστροδούκα μιλάει για το Vital5 και εξηγεί γιατί και αυτή είναι "Forever"!Ο Kyle Casey, αθλητής πολεμικών τεχνών, εξηγεί πως το Vital5 του παρέχει την φυσική κατάσταση και συγκέντρωση που χρειάζεται για αυξημένες επιδόσεις.Ακολουθήστε μας