Λογότυπο της αλοη.grΛογότυπο της αλοη.gr

Dr. Peter Atherton
Συμβουλές για την Αλόη Βέρα

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για την Αλόη Βέρα και το Vital5

Ποιός είναι ο Dr. Peter Atherton;

Dr. Peter Atherton

Μετά από 30 χρόνια σταδιοδρομίας στη γενική ιατρική, ο Dr. Peter Atherton έδειξε ενδιαφέρον για την συμπληρωματική ιατρική και ξεκίνησε μια διετή έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης για την διερεύνηση των θεραπευτικών ιδιοτήτων της Αλόης Βέρα.

Τα ευρήματά του τον έπεισαν για την αποτελεσματικότητα του φυτού Aloe barbadensis Miller και τον ώθησαν να το χρησιμοποιήσει στην πράξη. Πλέον γράφει και διδάσκει διεθνώς για τις ιδιότητές και τα οφέλη της Αλόης Βέρα και θεωρείται ένας από τους ειδικούς του θέματος παγκοσμίως.

O Dr. Peter Atherton, είναι και ο επίσημος επιστημονικός συνεργάτης της Forever Living Products Αγγλίας. Από μια ομιλία του, που είχα την χαρά να απολαύσω, με συμβουλές για την Αλόη Βέρα και την σημασία του πακέτου προϊόντων Vital5 στην καθημερινή μας διατροφή, έλυσα πολλές απορίες μου και σας παραθέτω παρακάτω συνοπτικά τα κυριότερα σημεία της.

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για την Αλόη Βέρα

Vital5
  1. Η Αλόη πρέπει να καταναλώνεται το πρωί με άδειο στομάχι, προκειμένου να γίνεται καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.
  2. Όλοι οι υγιείς άνθρωποι μπορούν να καταναλώνουν Αλόη. Έαν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας ιατρό.
  3. O χυμός Αλόης Βέρα μπορεί να βοηθήσει σε προβλήματα του εντέρου. Καταναλώστε καθημερινά για 1 εβδομάδα 15ml χυμό Αλόης και αυξήστε ανά εβδομάδα την ποσότητα στα 30ml, στα 60ml και τέλος στα 120ml.
  4. Δεν υπάρχει περιορισμός στην ποσότητα Αλόης που μπορείτε να καταναλώσετε καθημερινά, είναι σαν να πίνετε έναν χυμό λαχανικών.
  5. Παιδιά από 12 ετών και άνω μπορούν να καταναλώσουν την κανονική ποσότητα χυμού Αλόης Βέρα (60-120ml), καθώς διαθέτουν έναν διαμορφωμένο οργανισμό. Σε μικρότερες ηλικίες και έως 6 ετών μπορούν να καταναλώσουν καθημερινά 30ml, ενώ για παιδάκια από 3 – 6 ετών προτείνει 15ml.

Γιατί να εντάξετε το πακέτο προϊόντων Vital5 στην καθημερινή σας διατροφή;

Vital5
  • Βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.
  • Προσφέρει ό,τι χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις μολύνσεις και τις ελεύθερες ρίζες.
  • Βοηθά στη σωστή κυκλοφορία του αίματος και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε καθημερινά.
  • Μας βοηθά να καταναλώνουμε τις σωστές ποσότητες φρούτων, λαχανικών και ιχθυελαίων που είναι αδύνατο λόγω του τρόπου ζωής μας.
  • Βοηθά στη μεταφορά των θρεπτικών συστατικών στα σημεία που χρειάζονται.

Ακολουθήστε μας