Λογότυπο της αλοη.grΛογότυπο της αλοη.gr

New Distributor Pack   κωδ. 017

Πακέτο Νέου Συνεργάτη της Forever Living Products
Περιέχει 36 Προϊόντα και 187 Έντυπα


Για να Αγοράστε online το Πακέτο Νέου Συνεργάτη
Συμπληρώστε την Αίτηση Εγγραφής Μέλους


Ελλάς - Oline Αίτηση Εγγραφής Μέλους 

New Distributor Pack | Πακέτο Νέου Συνεργάτη της Forever Living Products

 Κύπρος - Oline Αίτηση Εγγραφής Μέλους 

Τι είναι;

Μια συλλογή από προϊόντα για καθημερινή χρήση σε δύο εύχρηστα πακέτα για ένα δυναμικό ξεκίνημα της Forever επιχείρησής σας!

Αν ενδιαφέρεστε για ένα σοβαρό και δυναμικό ξεκίνημα της Forever επιχείρησής σας, ο πιο συμφέρων τρόπος για να το πετύχετε είναι με ένα Πακέτο Νέου Συνεργάτη το οποίο απευθύνεται σε πρωτοεισερχόμενους συνεργάτες που θέλουν γρήγορα να προαγάγουν στο επόμενο επίπεδο την επιχείρησή τους.

Είναι ειδικά σχεδιασμένο με γνώμονα τις επαγγελματικές ανάγκες των νέων συνεργατών, περιέχει μια συλλογή από απαραίτητα προϊόντα καθημερινής χρήσης και για τους πελάτες και για προσωπική χρήση, και προσφέρει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, ενημερωτικά φυλλάδια και άλλα "εργαλεία" ανάπτυξης της επιχείρησής μας.

Έτσι έχετε την ευκαιρία να κάνετε την πρώτη γνωριμία με τα προϊόντα, να δοκιμάσετε αρκετά από αυτά, να αποκτήσετε προσωπική εμπειρία, και να αρχίσετε μετά να τα προωθείτε σίγουροι για τα αποτελέσματα!

Η συσκευασία του σε δύο όμορφα κουτιά είναι ο πιο απλός και εύκολος τρόπος για να μοιραστείτε με τους πελάτες σας τα προϊόντα ή να συστήσετε την επιχείρησή σας στους υποψήφιους συνεργάτες σας!

Κάποιο σαββατοκύριακο π.χ., αφήστε το πακέτο δειγματισμού στο σπίτι μιας οικογένειας που έδειξε ενδιαφέρον για να δοκιμάσουν τα προϊόντα, και περάστε μετά 2 -3 ημέρες για να πάρετε πίσω το πακέτο και να σημειώσετε τις παραγγελίες τους.

Τι κερδίζω;

Τα πλεονεκτήματα από την αγορά του New Distributor Pack είναι πολλά:

  • Έχετε προνομιακές τιμές (κερδίζετε 170 €) απ' ότι αν αγοράζατε μεμονωμένα τα παραπάνω προϊόντα, καθώς και έντυπο υλικό και άλλα χρήσιμα "εργαλεία" που θα χρειαστείτε για το ξεκίνημα της επιχείρησής σας.
  • Από την επόμενη παραγγελίας σας μετά την αγορά του Πακέτου Νέου Συνεργάτη, αποκτάτε το δικαίωμα αγοράς όλων των προϊόντων σε χονδρική τιμή (30% έκπτωση από την λιανική).
  • Αμέσως με την αγορά, ανεβαίνετε στο πρώτο επίπεδο του Marketing Plan και γίνεστε Assistant Supervisor. Σ' αυτό το επίπεδο έχετε Bonus - επιστροφή χρημάτων 5% από τις επόμενες προσωπικές σας αγορές και από τις αγορές αυτών που θα τους προτείνετε την επιχείρηση και θα τους εντάξετε στην ομάδα - δίκτυό σας.
  • Για τους πελάτες σας, δυνατότητα αγορών σε προνομιακή τιμή για πάντα.

Ακολουθήστε μας