Λογότυπο της αλοη.grΛογότυπο της αλοη.gr

Forever iVision
κωδ. 624

iΒίζιον της Forever Living Products
Περιεχόμενο 60 Μαλακές Κάψουλες


Τιμή Ελλάδος: 43,79 €
Forever iVision | iΒίζιον της Forever Living Products
Τιμή Κύπρου: 37,08 €
Αγοράστε online το iVision | iΒίζιον.

Τι είναι;

Συνολική υποστήριξη για τα μάτια στην ψηφιακή εποχή.

Το iΒίζιον της Forever Living Products είναι ένα πρωτοποριακό διατροφικό συμπλήρωμα που σχεδιάσθηκε ώστε η φροντίδα και η προστασία των ματιών να είναι ευκολότερη από ποτέ.

Είναι το ιδανικό καθημερινό συμπλήρωμα για νέους αλλά και για μεγαλύτερους για την καλή υγεία των ματιών. Όλοι μπορούν να ωφεληθούν από τα ισχυρά συστατικά που συμπεριλαμβάνονται σε αυτή την προηγμένη σύνθεση.

  • Υποστηρίζει την καλή όραση.
  • Μειώνει την επίδραση του μπλε φωτός από τις ψηφιακές συσκευές.
  • Ενισχύει την ταχύτητα απόκρισης του ματιού.
  • Παρέχει και τα τρία καροτενοειδή που είναι απαραίτητα για την καλή υγεία των ματιών.

Ιδιότητες

Στην σημερινή ψηφιακή εποχή, τα μάτια μας καταπονούνται πιο πολύ από ποτέ. Στηριζόμαστε σε αυτά για να φιλτράρουν τις ακτινοβολίες UV και την ρύπανση, επίσης τα μάτια μας εκτίθενται διαρκώς στο τεχνητό μπλε φως που εκπέμπουν οι φορητές συσκευές, οι υπολογιστές και οι τηλεοράσεις κάθε μέρα.

Το να προσέχουμε τα μάτια μας είναι πιο σημαντικό από ποτέ καθώς χρειάζονται προστασία από τις φθορές του χρόνου και την καταπόνηση. Ενώ η κατάλληλη διατροφή είναι η πρώτη γραμμή άμυνας, δυστυχώς πολλές τροφές δεν περιλαμβάνουν τα συνιστώμενα επίπεδα θρεπτικών συστατικών και αντιοξειδωτικών για την καλή υγεία των ματιών.

Συστατικά

Η σύνθεση του Forever iVision είναι πλούσια σε βιταμίνες, ισχυρά αντιοξειδωτικά, βότανα και επιστημονικώς προηγμένα συστατικά τα οποία ενισχύουν τα μάτια για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Εκχυλίσματα ανθέων, βοτάνων, φρούτων και λαχανικών γεμάτων µε ισχυρά αντιοξειδωτικά και θρεπτικά στοιχεία ενεργούν από κοινού για το μέγιστο αποτέλεσμα.

Περιλαμβάνει εκχύλισμα από μύρτιλλο, βιταμίνες C και Ε που συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και βήτα-καροτίνη από βιταμίνη Α, ένα θρεπτικό συστατικό που προέρχεται από τα καρότα και άλλες τροφές που προάγουν την λειτουργία της όρασης.

H Forever ενίσχυσε την δύναμη της βήτα καροτίνης συνδυάζοντάς την με τον ψευδάργυρο, για την διατήρηση της καλής λειτουργίας της οράσεως αλλά και τον μεταβολισμό της βιταμίνης Α, που μπορεί να βοηθήσει στην βιοδιαθεσιμότητα.

To συστατικό που καθιστά το Forever iVision το μέλλον των διατροφικών συμπληρωμάτων των ματιών είναι το κλινικά μελετημένο Lutemax® 2020. Αυτό το ισχυρό συστατικό ανεβάζει σε άλλο επίπεδο την προστασία των ματιών αφού μειώνει την αντανάκλαση του μπλε φωτός από τις ψηφιακές συσκευές και από άλλες τεχνητές πηγές φωτός όπως είναι οι οθόνες LED και οι λάμπες φθορίου.

Το Lutemax® 2020 παρέχει επίσης προηγμένη στήριξη για τον αμφιβληστροειδή και το εσωτερικό του ματιού, ειδικά την κηλίδα, η οποία παρέχει την καθαρότερη, και την πιο ξεχωριστή εικόνα καθώς διαχειρίζεται τον τρόπο που τα μάτια επεξεργάζονται τα χρώματα.

Η λουτεΐνη είναι ένα θρεπτικό συστατικό που χρησιμοποιείται στα διατροφικά συμπληρώματα για τα μάτια. Ωστόσο, ο σύγχρονος ψηφιακός τρόπος ζωής απαιτεί κάτι παραπάνω από την λουτεΐνη. Έτσι το Forever iVision με Lutemax® 2020 περιλαμβάνει όλα τα καροτενοειδή της χρωστικής της κηλίδας: λουτεΐνη, RR ζεαξανθίνη, και μέσο-ζεαξανθίνη.

Με τα προηγμένα συστατικά που σας προσφέρει το iVision™, το Lutemax® 2020, θα μπορέσετε να διαπιστώσετε ξεκάθαρα γιατί αυτό είναι το ιδανικό συμπλήρωμα της ψηφιακής εποχής.

Οδηγίες

  • Λαμβάνετε δυο μαλακές κάψουλες καθημερινά ως διατροφικό συμπλήρωμα.

Ακολουθήστε μας