Λογότυπο της αλοη.grΛογότυπο της αλοη.gr

Forever Therm   κωδ. 463

Θερμογενετικό της Forever Living Products
Περιεχόμενο 60 δισκία


Τιμή Ελλάδος: 43,52 €
Forever Therm | Θερμογενετικό της Forever Living Products
Τιμή Κύπρου: 36,85 €
Αγοράστε online το Θερμογενετικό.

Τι είναι;

Το Forever Therm είναι μια ισχυρή φόρμουλα που υποστηρίζει τον μεταβολισμό και προσφέρει ώθηση στα επίπεδα ενέργειας, βοηθώντας μας στην προσπάθεια να χάσουμε το περιττό βάρος.

 • Περιέχει ισχυρά βότανα και θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην υποστήριξη της θερμογένεσης.
 • Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή και άσκηση, μπορεί να ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό προκειμένου να μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας για επιθυμητό βάρος.

Ιδιότητες και Συστατικά

Σίγουρα είναι δύσκολο να ξεκινήσει κάποιος ένα πρόγραμμα ελέγχου βάρους και ο δρόμος προς την εκπλήρωση των στόχων μπορεί να φαντάζει δύσκολος και χρονοβόρος. Τα δύο σημαντικότερα βήματα που θα μας βοηθήσουν προς την επιτυχία είναι να ξεκινήσουμε μια υγιεινή και με ελεγχόμενες θερμίδες διατροφή, καθώς και να καθιερώσουμε κάποιες τακτικές ασκήσεις. Υπάρχουν βέβαια και κάποια επιπλέον εργαλεία που μπορούν να υποστηρίξουν τις προσπάθειές μας.

Το Forever Therm είναι σχεδιασμένο για να μας βοηθήσει να επιταχύνουμε την προσπάθεια μας για απώλεια βάρους, προκειμένου να έχουμε γρηγορότερα αποτελέσματα. Με έναν μοναδικό συνδυασμό από φυτικά εκχυλίσματα και θρεπτικά συστατικά μπορεί να ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό μας, ώστε να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας.

Θερμογένεση

Το Forever Therm περιέχει εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού, το οποίο είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, ουσίες που έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Από τις πολυφαινόλες αυτές, σημαντικότερες είναι οι κατεχίνες , που έχει διαπιστωθεί ότι υποστηρίζουν τη θερμογένεση. Η θερμογένεση  είναι η καύση του λίπους για την παραγωγή ενέργειας στα κύτταρα του οργανισμού.

Το Forever Therm, επίσης, περιέχει φυσική καφεΐνη από εκχύλισμα σπόρων γκουαρανά για να βοηθήσει τα επίπεδα ενέργειάς μας κατά την διάρκεια της προπόνησης και της γεμάτης καθημερινότητάς μας. Μελέτες δείχνουν ότι το πράσινο τσάι δρα συνεργικά με τη φυσική καφεΐνη προκειμένου να υποστηρίξει την θερμογένεση.

Το εκχύλισμα από φυσικούς καρπούς ακατέργαστου πράσινου καφέ, γνωστό ως χλωρογενικό οξύ , παρέχει μοναδικούς συνδυασμούς που δεν βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα σε καβουρδισμένους κόκκους καφέ.

Αυτά τα ενεργά συστατικά φαίνεται ότι βοηθούν στην αναστολή της απορρόφησης της γλυκόζης και αυτό μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη των φυσιολογικών επιπέδων των σακχάρων στο αίμα, για εκείνους που είναι ήδη σε φυσιολογικά επίπεδα. Τέτοια αποτελέσματα μπορεί να βοηθήσουν στον έλεγχο της επιθυμίας για φαγητό, όπως και στην παραγωγή ενέργειας.

Άλλα Συστατικά

 • Πυριτιωμένη μικροκρυσταλλική κυτταρίνη
 • Στεατικό οξύ
 • Κροσκαρμελόζη νατρίου
 • Διοξείδιο του πυριτίου
 • Καρβοξυμεθυλοκυτταρινικό νάτριο
 • Δεξτρίνη
 • Δεξτρόζη
 • Τριγλυκερίδια μέσης αλύσου
 • Κιτρικό νάτριο

Οδηγίες

 • Λαμβάνετε 2 δισκία Forever Therm καθημερινά.
 • Μπορείτε να λάβετε ένα δισκίο το πρωί και ένα στο μεσημεριανό γεύμα, ή να πάρετε δύο δισκία το πρωί, ανάλογα με το πως είναι πιο βολικό για εσάς.
 • Δεν προτείνεται να λάβετε Forever Therm μετά τις 6μμ, λόγω της φυσικής περιεκτικότητας σε καφεΐνη.

Διατροφικές Πληροφορίες

Θρεπτική Αξίαανά 2 δισκία% ΗT*
Βιταμίνη C (Ασκορβικό οξύ)150 mg250 %
Βιταμίνη B1 (Θειαμίνη HCI)1 mg67 %
Βιταμίνη B2 (Ριβοφλαβίνη)1,7 mg100 %
Νιασίνη (Νιασιναμίδιο)10 mg50 %
Βιταμίνη B6 (Πυριδοξίνη HCI)8 mg400 %
Φυλλικό οξύ400 mcg100 %
Βιταμίνη B12 (Κυανοκοβολαμίνη)500 mcg8,333 %
Παντοθενικό οξύ (ϋ-παντοθενικό ασβέστιο)40 mg400 %
Αποκλειστικό μείγμα Forever Therm
Εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού (Camelia sinensis ),
Εκχύλισμα σπόρων γκουαρανά ,
Εκχύλισμα κόκκων πράσινου καφέ (Coffea robusta ),
Κετόνες βατόμουρου .
1114 mg**
*Το ποσοστό Ημερήσιας Τιμής - ΗΤ βασίζεται σε μια διατροφή 2000 θερμίδων.
**Δεν έχει καθοριστεί ημερήσια τιμή.

Ακολουθήστε μας