Λογότυπο της αλοη.grΛογότυπο της αλοη.gr

Forever NutraQ10   κωδ. 312

Νούτρα με συνένζυμο Q10 της Forever Living Products
Περιεχόμενο 30 φακελάκια x 3,5 γρ. έκαστο


Τιμή Ελλάδος: 34,84 €
Forever NutraQ10 | Νούτρα με συνένζυμο Q10 της Forever Living Products
Τιμή Κύπρου: 29,50 €
Αγοράστε online το Νούτρα με συνένζυμο Q10.

Τι είναι;

Το Νούτρα με συνένζυμο Q10 της Forever Living Products είναι ειδικά σχεδιασµένο ώστε να διαλύεται στον Αγνό Χυμό Αλόης Βέρα - Aloe Vera Gel και να παρέχει τρεις βασικές θρεπτικές υποστηρικτικές λειτουργίες για την υγεία του καρδιαγγειακού συστήµατος, βοηθώντας στην διατήρηση υγιούς ισορροπίας των επιπέδων χοληστερίνης.

Παρέχει οµοκυστεΐνη  σε υγιεινά επίπεδα, προµηθεύει τον οργανισµό µε CoQ 10 έτσι ώστε να προωθήσει την καλή υγεία των κυττάρων και προσφέρει αντιοξειδωτικά που συµβάλλουν στην καλή λειτουργία της καρδιάς. Αυτά τα συστατικά εργάζονται σε συνδυασµό ώστε να υποστηρίξουν συνολικά την υγεία του καρδιαγγειακού συστήµατος.

  • Σχεδιασμένο για να διαλύεται εύκολα μέσα στο Aloe Vera Gel.
  • Παρέχει CoQ10, απαραίτητο για τις βασικές κυτταρικές λειτουργίες.
  • Περιέχει εκχυλίσματα βοτάνων για την καλή υγεία της καρδιάς, μέταλλα, λεκιθίνη και αντιοξειδωτικές βιταμίνες.

Συστατικά και οφέλη

CoQ 10 - συνένζυμο Q10;

Το Νούτρα με συνένζυμο Q10 παρέχει τις έξτρα προµήθειες CoQ 10 που χρειάζεται ο οργανισµός μας. Το CoQ 10 - συνένζυμο Q10  είναι ένα ένζυµο, το οποίο παράγεται από το ανθρώπινο σώµα και είναι αναγκαίο για τις βασικές λειτουργίες των κυττάρων, συµπεριλαµβανοµένων και αυτών της καρδιάς και των αιµοφόρων αγγείων. Έχει παρατηρηθεί ότι τα επίπεδα του CoQ 10 στον οργανισµό µειώνονται µε την αύξηση της ηλικίας, ακριβώς τότε δηλαδή που ο οργανισµός µας το χρειάζεται περισσότερο.

Ένας άλλος τρόπος µε τον οποίο υποστηρίζεται η καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήµατος είναι βοηθώντας στην διατήρηση υγιεινών επιπέδων οµοκυστεΐνης στο αίµα. Έχει αποδειχθεί ότι οι Βιταµίνες Β (Βιταµίνη Β 6, Β 12 και Φυλλικό Οξύ) που περιέχονται, συνεισφέρουν στην διατήρηση της οµοκυστεΐνης στα χαµηλότερα υγιεινά επίπεδα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσµα να βοηθά στην υποστήριξη της υγιούς λειτουργίας της καρδιάς και των αιµοφόρων αγγείων.

Το Νούτρα με συνένζυμο Q10 περιέχει επίσης µια ποικιλία από εκχυλίσµατα βοτάνων (σπόρους σταφυλιού, κουρκουµά, του φυτού Boswellia από το οποίο προέρχεται το λιβάνι και φύλλου ελιάς) τα οποία έχουν αποδειχθεί µετά από έρευνες ότι είναι ευεργετικά για το καρδιαγγειακό σύστηµα.

Σε όλα τα παραπάνω προσθέσαµε µέταλλα που συµβάλλουν στην καλή υγεία της καρδιάς, µαγνήσιο, χρώµιο και επιπρόσθετα λεκιθίνη, γνωστή για τις ιδιότητες της στην λίπανση των αιµοφόρων αγγείων και στον έλεγχο των λιπαρών και τις πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές βιταµίνες C και Ε.

Τώρα πάρετε όλο αυτό το µεγαλείο και αναµείξτε το στο επόµενο ποτήρι σας Aloe Vera Gel για να αποκτήσετε τα πρόσθετα ευεργετικά αποτελέσµατα που προέρχονται από το θαυµατουργό φύλλο της αλόης. Απλά ρίξτε το µέσα, αναµείξτε το και πιείτε το, η καρδιά σας θα σας ευχαριστήσει για αυτό!

Άλλα Συστατικά

  • Φρουκτόζη
  • Λεκιθίνη Σόγιας
  • Μικροκρυσταλλική Κυτταρίνη
  • Διοξείδιο του πυριτίου

Οδηγίες

  • Αδειάστε το περιεχόμενο από ένα φακελάκι σε ένα ποτήρι με πόσιμο υγρό της αρεσκείας σας, κατά προτίμηση Αγνό Χυμό Αλόης Βέρα | Aloe Vera Gel, ανακατέψτε καλά και καταναλώστε το περιεχόμενο.

Διατροφικές Πληροφορίες

ΣυστατικόΠοσότητα
ανά 1 φακελάκι
% ΣΗΠ*
Βιταμίνη C (ως L-ασκορβικό οξύ)30 mg66,7 %
Βιταμίνη E (ως D-α-τοκοφερόλη)10 mg (15 IU)100 %
Βιταμίνη Β6 (ως υδροχλωρική πυριδοξίνη)1 mg66,7 %
Φυλλικό οξύ200 mcg100 %
Βιταμίνη Β12 (ως κυανοκοβαλαμίνη)1 mcg71,5 %
Μαγνήσιο (ως ανθρακικό μαγνήσιο)60 mg20 %
Χρώμιο (ως χλωριούχο χρώμιο)16 mcg35 %
Συνένζυμο Q1030 mg**
Εκχύλισμα φύλλων ελιάς24 mg**
Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού20 mg**
Εκχύλισμα ρίζας Curcuma longa (τουρμερικό)20 mg**
Εκχύλισμα βοσουελλίας (Boswellia serrata)20 mg**
*Ποσοστό Συνιστώμενης Ημερήσιας Ποσότητας σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία.
**Δεν έχει θεσπισθεί Συνιστώμενη Ημερήσια Ποσότητα

Ακολουθήστε μας