Λογότυπο της αλοη.grΛογότυπο της αλοη.gr

Forever Calcium   κωδ. 206

Ασβέστιο της Forever Living Products
Περιεχόμενο 90 Δισκία


Τιμή Ελλάδος: 32,47 €
Forever Calcium | Ασβέστιο της Forever Living Products
Τιμή Κύπρου: 27,50 €
Αγοράστε online το Ασβέστιο.

Τι είναι;

Το Ασβέστιο της Forever Living Products είναι ένας εύκολος τρόπος για να εξασφαλίσουμε την πρόσληψη της ποσότητας του ασβεστίου που είναι απαραίτητο για την διατήρηση της υγείας των οστών, δοντιών και των νυχιών, του κανονικού καρδιακού παλμού και της σωστής πίεσης του αίματος. Επίσης είναι απαραίτητο για την υγιή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

 • Παρέχει ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, χαλκό και βιταμίνες C & D.
 • Διασφαλίζει τη μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα.

Συστατικά

Με το Forever Calcium μπορείτε να νιώθετε σίγουροι ότι βασίζεστε στα υψηλότερης ποιότητας συστατικά για να υποστηρίξετε την υγεία σας. Κάθε δισκίο παρέχει τις κλινικά αποδεδειγμένες ποσότητες ασβεστίου, μαγνησίου, ψευδαργύρου, μαγγανίου, χαλκού και βιταμινών C & D που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε την κατάλληλη δομή και λειτουργία των οστών και η καθημερινή δοσολογία εφοδιάζει τον οργανισμό μας σχεδόν με το 100% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Δόσης ΣΗΔ ασβεστίου.

Η σύνθεση του, με διγλυκινικό ασβέστιο, είναι πιο αποτελεσματική για την προώθηση της βέλτιστης δομής των οστών, καθώς παραμένει στην κυκλοφορία του αίματος περισσότερο και δεν παρεμβαίνει στο φυσικό pΗ του στομάχου. Επιπρόσθετα, το πατενταρισμένο μείγμα μεταλλικών στοιχειών είναι μικρότερο και απορροφάται περισσότερο από την προηγούμενη φόρμουλά μας.

Ο συνδυασµός µε Βιταµίνης D και Μαγνησίου, δύο σηµαντικών στοιχείων που είναι απολύτως απαραίτητα για την µεγιστοποίηση της απορρόφησης του ασβεστίου από τον οργανισμό μας, καθιστά το Forever Calcium εύκολο στην πέψη, καθώς απορροφάται αποτελεσµατικά και έτσι αποφεύγονται τα φουσκώματα. Και σε όλα αυτά αναµεµειγµένη µια µικρή δόση βανίλιας, για την γεύση και το άρωμα!

Ασβέστιο - Τι είναι;

Το ασβέστιο  είναι το πιο κοινό µεταλλικό στοιχείο που βρίσκεται στον οργανισµό µας και είναι υπεύθυνο για το 2% του συνολικού µας βάρους. Είναι το κύριο µέταλλο που ενισχύει τον σκελετό, τα δόντια και τα νύχια και σε ποσοστό 99 % βρίσκεται στα οστά και τα δόντια ενώ το υπόλοιπο βρίσκεται στα νευρικά κύτταρα, το αίµα, τους ιστούς του οργανισµού και σε άλλα υγρά του σώµατος.

Είναι επίσης σηµαντικό για την πήξη του αίµατος και τη µετάδοση των νευρικών ερεθισµάτων στον εγκέφαλο και απαραίτητο για τους µύες προκειµένου να λειτουργήσουν και να απελευθερώσουν ορµόνες, συµπεριλαµβανοµένης και της ινσουλίνης. Για να καταπολεμήσουμε την μειωμένη ικανότητα του οργανισμού μας να απορροφά το ασβέστιο καθώς μεγαλώνουμε, είναι απαραίτητο ένα περιεκτικό συμπλήρωμα που θα μας βοηθήσει να προστατευθούμε από τα προβλήματα στα οστά.

Απαραίτητο για τα παιδιά και τούς έφηβους

Η επιστήμη αναφέρει ότι όσο μεγαλώνουμε, μειώνεται η ικανότητα του οργανισμού μας να απορροφά το ασβέστιο και διάφορες έρευνες δείχνουν ότι η ικανότητα του οργανισμού μας για απορρόφηση ασβεστίου από την διατροφή μας μειώνεται κατά 60% από την παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση.

Τα παιδιά και οι έφηβοι ιδιαίτερα χρειάζονται επαρκείς ποσότητες ασβεστίου στην διατροφή τους καθώς τα προεφηβικά και εφηβικά χρόνια είναι αυτά κατά την διάρκεια των οποίων µεγιστοποιούν την αποθήκευση ασβεστίου στα οστά τους. Έτσι συµβάλλουν στην αποφυγή προβληµάτων αργότερα στην ζωή τους και στην αποφυγή του κινδύνου µείωσης της ποσότητας της οστικής µάζας.

Αυτό ισχύει λόγω του ότι η µέγιστη οστική µάζα και το περιεχόµενο του σκελετού σε ασβέστιο συγκεντρώνονται κατά την διάρκεια των εφηβικών χρόνων. Οι έφηβοι και κυρίως τα κορίτσια διατρέχουν µεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν αδύναµα οστά και να υποστούν σοβαρούς τραυµατισµούς αργότερα στη ζωή τους.

Το ασβέστιο των οστών αρχίζει να µειώνεται στην αρχή της ενηλικίωσης και καθώς µεγαλώνουµε επέρχεται µια σταδιακή απώλεια ασβεστίου από τα οστά ιδιαίτερα στις γυναίκες. Επαρκές ασβέστιο στην διατροφή µας µπορεί να µας βοηθήσει να ελαχιστοποιήσουµε την απώλεια αυτή. Επίσης μια δίαιτα υψηλή σε ασβέστιο φαίνεται να ενθαρρύνει τον οργανισµό να καίει περισσότερο λίπος και να µειώνει την ποσότητα νέου λίπους που κατακρατεί.

Βιταμίνη D

Η κύρια βιολογική λειτουργία της Βιταµίνης D  είναι να διατηρεί τα κανονικά επίπεδα του ασβεστίου και του φωσφόρου στο αίμα. Επίσης βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου και στον σχηματισμό και την διατήρηση γερών οστών. Η έλλειψή της οδηγεί τα οστά να γίνουν παραμορφωμένα, λεπτά, μαλακά και εύθραυστα.

Η βιταμίνη D προλαμβάνει την ραχίτιδα στα παιδιά και την οστεομαλακία στους ενήλικες, σκελετικές παθήσεις που οδηγούν σε ελαττώματα και αποδυναμώνουν τα οστά επειδή προωθεί τον βιομετασχηματισμό ή ανοργανοποίηση των οστών σε συνεργιστική δράση με μια σειρά από άλλες βιταμίνες, μέταλλα, και ορμόνες.

Μαγνήσιο

Το Μαγνήσιο  είναι το τέταρτο πιο άφθονο μέταλλο στο σώμα, χρειάζεται σε περισσότερες από 300 βιοχημικές αντιδράσεις του οργανισμού και μεταξύ άλλων:

 • Ρυθμίζει την ενεργό μεταφορά του ασβεστίου.
 • Βοηθά να διατηρηθεί η κανονική λειτουργία μυών και νεύρων.
 • Κρατά τον καρδιακό ρυθμό σταθερό.
 • Υποστηρίζει ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.

Επίσης υπάρχει ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για το ρόλο του μαγνησίου στην πρόληψη και την διαχείριση διαταραχών όπως η υπέρταση, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, και ο διαβήτης.

Άλλα Συστατικά

 • Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη
 • Νατριούχος Διασταυρούμενη Καρμελλόζη
 • Στεατικό Οξύ
 • Νατριούχος Καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη
 • Δεξτρίνη
 • Φυσικό Βελτιωτικό Γεύσης Βανίλια
 • Δεξτρόζη
 • Τριγλυκερίδια Μέσης Αλυσίδας
 • Κιτρικό Νάτριο

Οδηγίες

 • Λαμβάνετε 3 με 4 δισκία ημερησίως για να εξασφαλιστεί το 100% της ημερήσιας συνιστώμενης πρόσληψης ασβεστίου.

Διατροφικές Πληροφορίες

ΣυστατικόΠοσότητα
Ημερήσιας Δόσης
4 δισκία
% ΣΗΠ*
Ασβέστιο (ως διγλυκινικό ασβέστιο, ανθρακικό ασβέστιο και κιτρικά άλατα ασβεστίου)800 mg100 %
Μαγνήσιο (ως οξείδιο του μαγνησίου και διγλυκινικό μαγνήσιο)300 mg80 %
Βιταμίνη C (ως L-ασκορβικό ασβέστιο)80 mg100 %
Ψευδάργυρος (ως διγλυκινικός ψευδάργυρος)6 mg60 %
Μαγγάνιο (ως διγλυκινικό μαγγάνιο)2 mg100 %
Χαλκός (ως διγλυκινικός χαλκός)1 mg100 %
Βιταμίνη D3 (ως χολικαλσιφερόλη)5 mg = 200 IU100 %
*Ποσοστό Συνιστώμενης Ημερήσιας Ποσότητας σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία.

Παρακολουθείστε αυτό το βίντεο για να ενημερωθείτε για την σημασία του ασβεστίου στην καθημερινή μας διατροφή και γνωρίστε τους λόγους που κάνουν το Ασβέστιο της Forever Living Products τόσο ξεχωριστό.

Ακολουθήστε μας