Λογότυπο της αλοη.grΛογότυπο της αλοη.gr

Επιτυχία με την Forever Living Products

Η Επιτυχία σας Είναι και Δική μας Επιτυχία


Από τη στιγμή που κάνετε την εγγραφή σας, γίνεστε μέλος της οικογένειας της Forever Living. Στην Forever Living Products, η επιχείρησή μας δεν εξαρτάται από διαφημιστικές καμπάνιες πολλών εκατομμυρίων ευρώ ή από μεγαθήρια καταστημάτων με ράφια γεμάτα από προϊόντα. Η επιχείρησή μας είστε εσείς!

Οικονομική Αποκατάσταση

Η ανάδοχη γραμμή, δηλαδή οι Συνεργάτες που σας σύστησαν στην Εταιρεία σαν Συνεργάτη, καθώς και η Γενική Διεύθυνση της Εταιρείας και το προσωπικό της είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσουν. Επιπλέον, σας παρέχουμε εξαιρετικά εκπαιδευτικά υλικά και πρόσβαση στην βιβλιοθήκη πολυμέσων μας και στα αρχεία μας.

Το να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση φαντάζει ριψοκίνδυνο. Όμως με τη συνεχή υποστήριξη που θα λάβετε σε κάθε βήμα της πορείας σας, θα κατανοήσετε πως ο λόγος της ύπαρξής μας ως εταιρεία είναι η δική σας επιτυχία.


Ακριβά Αυτοκίνητα
Ακριβά Σκάφη

Εγγυημένη Επιτυχία

Η Forever Living Products σας προσφέρει αυτό το απλό, αποδεδειγμένα επιτυχημένο κυκλικό σχήμα που εγγυάται την επιτυχία σας. Εάν εσείς και τα μέλη της ομάδας σας ακολουθήσετε τα βήματα αυτού του κυκλικού σχήματος, δεν υπάρχει όριο για το μέγεθος που μπορεί να αναπτυχθεί η επιχείρησή σας και στο πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε.

  1. Προμηθευτείτε το Επιχειρηματικό Πακέτο
  2. Κάντε το Επιχειρηματικό σας Σχέδιο
  3. Χτίστε την επιχείρησή σας κάνοντας πωλήσεις που αντιστοιχούν σε 4 CC κάθε μήνα
  4. Πραγματοποιήστε επαναληπτικές επικοινωνίες με τους πελάτες και τους συνεργάτες σας
  5. Γίνετε ανάδοχος νέων μελών της ομάδας σας και καθοδηγήστε τους μέσα από αυτόν τον κύκλο
  6. Παρουσιάστε την επιχειρηματική ευκαιρία.

Κύκλος Επιτυχίας

Εκπαίδευση και Κατάρτιση

Η Forever Living είναι αφοσιωμένη στη δική σας επιτυχία και λέγοντας αυτό εννοούμε πως σας παρέχει όλες τις γνώσεις, τις ικανότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να γίνετε ηγέτης. Το ζήτημα της κατάρτισης και της εκπαίδευσης εδώ στην Forever θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξή σας. Σας προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε και να νιώσετε αυτοπεποίθηση για την επιχείρησή σας. Καταλόγους προϊόντων, παρουσιάσεις σε PowerPoint και μηνιαία ενημερωτικά δελτία και περιοδικά.

Επιπλέον, πάντα μπορείτε να βρείτε μια εκδήλωση ή ένα σεμινάριο κοντά στην περιοχή σας, να πάρετε και πληροφορίες για τα ενθουσιώδη Rallies και να λάβετε εκπαίδευση από τους πιο καταξιωμένους στο χώρο.

Forever Living

Ακολουθήστε μας