Λογότυπο της αλοη.grΛογότυπο της αλοη.gr

Επιχειρηματικό Σχέδιο και Αμοιβές της Forever Living Products


Forever Living Products

Επιχειρηματικό Σχέδιο

Στην Forever Living Products, η επιτυχία είναι κάτι απλό. Μοιραστείτε τα αποκλειστικά, καινοτόμα προϊόντα υγείας και ομορφιάς και την επιχειρηματική ευκαιρία με άλλους και κερδίστε ένα εισόδημα που θα σας προσφέρει οικονομική ασφάλεια για μια ζωή.

Πώς Λειτουργεί

Θα ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση έχοντας στη διάθεσή σας αποδεδειγμένης ποιότητας, αναλώσιμα προϊόντα από μια σταθερή και με μεγάλη ανάπτυξη εταιρεία. Η Forever Living Products παρέχει την υποδομή και την υποστήριξη για τη δική σας επιχείρηση. Αυτό που απαιτείται από εσάς είναι ο ενθουσιασμός και η δέσμευση σας για την επιτυχία.

Η επιτυχία σας σαν συνεργάτης της Forever Living είναι συνεχής. Εφόσον πετύχετε κάποιο επίπεδο στο πλάνο marketing της εταιρείας, παραμένετε σε αυτό χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάποιες εξαναγκαστικές αγορές για να το διατηρήσετε, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε και την επιτυχία της ομάδας σας. Η δική τους επιτυχία είναι και δική σας επιτυχία!

Χρήματα

Δεσμευόμαστε Για τη Δική Σας Επιτυχία

Όλες οι πτυχές του επιχειρηματικού μας σχεδίου είναι σχεδιασμένες για την επιτυχία σας:

  • Παρέχουμε υψηλής τάξης εκπαίδευση, υπέροχα κίνητρα και συχνές εκδηλώσεις επιβράβευσης.
  • Ελαχιστοποιούμε τη γραφειοκρατία, ώστε να μπορείτε να επενδύετε το χρόνο σας με αυτούς που πραγματικά έχουν σημασία—με τους πελάτες σας.

Δημιουργώντας μια ομάδα Συνεργατών που διαθέτει καλύτερη κατάρτιση και μεγάλο ενθουσιασμό, η επιχείρησή σας θα αναπτυχθεί σταθερά, θα απολαμβάνετε μεγαλύτερο εισόδημα και τα όνειρά σας θα είναι πιο κοντά από ποτέ.

Αμοιβές, Bonus

Η Forever Living Products στηρίζεται πάνω σε ανθρώπους σαν και εσάς, οι οποίοι μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τα προϊόντα μας με τον υπόλοιπο κόσμο.

Εκπτώσεις - Κέρδη

Θα αγοράζετε τα προϊόντα μας μέχρι και με μια έκπτωση της τάξης του 30% και θα μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και 43% κέρδος από την πώλησή τους σε λιανική τιμή.

Bonus Προσωπικών Αγορών - Αγορών Νέων Συνεργατών

Επιπλέον, θα λάβετε μπόνους έως και 18% από τις προσωπικές σας αγορές και από τις αγορές των νέων Συνεργατών που εγγράφετε στην Εταιρεία και που τους βοηθάτε να αναπτύξουν τις πωλήσεις τους.

Bonus Ποσοτήτων Δικτύου

Επιπλέον, καθώς οι Συνεργάτες του δικτύου σας θα εξελίσσονται σε Assistant Supervisors, Supervisors και Assistant Managers, θα κερδίζετε μπόνους Ποσοτήτων μέχρι και 13% για κάθε ένα από αυτά τα μέλη της ομάδας σας.

Bonus Ηγεσίας

Εάν όσα διαβάσατε μέχρι τώρα δεν είναι αρκετά, θα μπορείτε ακόμα να λαμβάνετε ένα Μπόνους Ηγεσίας για κάθε Manager στο δίκτυο σας. Το μπόνους αυτό μπορεί να ξεκινά από το 2% και να φτάνει μέχρι και το 6% ανάλογα με τη θέση των Managers αυτών στο δίκτυό σας.

Όλα αυτά τα μπόνους μπορεί να σας μπέρδεψαν λίγο, στην πραγματικότητα όμως είναι πολύ απλό να τα πετύχετε. Ακολουθήστε τα εγγυημένα Βήματα προς την Επιτυχία.

Βοηθήστε και άλλους να κάνουν το ίδιο. Πριν καν το συνειδητοποιήσετε, θα λάβετε πολλά περισσότερα μπόνους από όσα περιμένατε.

Ακολουθήστε μας