Λογότυπο της αλοη.grΛογότυπο της αλοη.gr

Εμπειρίες συνεργατών της Forever Living Products

Αληθινή Ευκαιρία, Αληθινοί Άνθρωποι,
Αληθινά Χρήματα

Η Forever Living Products καταθέτει την επιχειρηματική της πρόταση για οικονομική ανεξαρτησία - ελευθερία, συν καλύτερη υγεία - επομένως ευεξία και προσφέρει μια μοναδική, απίστευτη ευκαιρία σε αυτούς που είναι πρόθυμοι να την εκμεταλλευτούν.

Αληθινές Ιστορίες, Αληθινή Ευκαιρία, Αληθινοί Άνθρωποι

Οι Ιστορίες τους μπορεί να γίνουν οι δικές σας ιστορίες

Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε την Forever Living Products είναι δια μέσω των αφηγήσεων των προσωπικών εμπειριών των συνεργατών μας.

Αρκετοί από τούς συνεργάτες μας, όπως ίσως και πολλοί από εσάς ήταν διστακτικοί στην αρχή, να διεκδικήσουν την οικονομική τους αποκατάσταση και ένα καλύτερο μέλλον.

Ωστόσο πολλοί από αυτούς το τόλμησαν και δεν το μετάνιωσαν ποτέ!
Διαβάστε τις ιστορίες τους όπως τις διηγούνται οι ίδιοι:

Τάνια Παναγιωτοπούλου & Ιορδάνης Μπαγδάτογλου

Η ευκαιρία που προσφέρει το marketing plan της Forever με τη σωστή αρχηγία και καθοδήγηση, τις αξίες που τη διέπουν και με μια μεγάλη συλλογή προϊόντων είναι μοναδική.

Έχετε πίστη και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις, τα ταλέντα σας και το μεταδοτικό πάθος σας προκειμένου να διευρύνετε όλα αυτά τα στοιχεία που σας κάνουν μοναδικούς. Γιατί είστε μοναδικοί! Εμείς αποφασίσαμε να χτίσουμε το αύριο ΣΗΜΕΡΑ με θάρρος και πίστη για τη μεγάλη ευκαιρία που μας έχει δοθεί.

Σας προσκαλούμε να γευτείτε την εμπειρία της Forever!

Τάνια Παναγιωτοπούλου & Ιορδάνης Μπαγδάτογλου
Managers

Γεωργία και Σοφωνίας Πολίτης

Αν και ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε με τη Forever απλά για να συμπληρώσουμε το οικογενειακό μας εισόδημα, πολύ γρήγορα διαπιστώσαμε ότι το επιχειρηματικό της πλάνο μπορούσε να προσφέρει πολύ περισσότερα.

Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να βάζουμε διαρκώς στόχους και να εργαζόμαστε με τρόπο απλό και εύκολο ώστε να τον μιμηθούν οι άλλοι.

Μετά από δεκαπέντε χρόνια οικονομικής ελευθερίας γνωρίζουμε ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή.

Γεωργία και Σοφωνίας Πολίτης,
Sapphire Managers

Μαρία Αρσενίου

Η ευκαιρία είναι μια κατάσταση που πρέπει να έχεις το ένστικτο να την αναγνωρίσεις. Μια μέρα του Αυγούστου κάνοντας διακοπές η ευκαιρία με πλησίασε και ευτυχώς για μένα και για όλη μου την οικογένεια, την αναγνώρισα.

Ήταν μια κυρία που μου σύστησε τη Forever με τα εκπληκτικά προϊόντα και το «θεϊκό» marketing. Από τότε η ζωή όλης της οικογένειας μας έχει αλλάξει και με ευγνωμοσύνη προς τη ζωή που μέσω της FLP μας χάρισε υγεία και οικονομική ανεξαρτησία προσπαθούμε να βοηθήσουμε και άλλους ανθρώπους να καταλάβουν το μέγεθος της Forever, την ευκαιρία της Forever.

Μαρία Αρσενίου
Senior Manager

Δημήτρης Πολίτης

Η γνωριμία μου με τη Forever ξεκινάει μέσα από το οικογενειακό μου περιβάλλον όταν βρισκόμουν στην εφηβεία.

Από την καθημερινή χρήση των προϊόντων εκτίμησα την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα τους, γεγονός που συντέλεσε αργότερα στο να θέλω να εξερευνήσω και την επιχειρηματική ευκαιρία. Σήμερα έχω τη χαρά να απολαμβάνω τα υπέροχα προϊόντα αλλά και τη δυνατότητα να είμαι οικονομικά ανεξάρτητος.

Δημήτρης Πολίτης
Manager

Κίρκη Κουβαρά

Περίμενα δέκα χρόνια να βρεθεί στο δρόμο μου μία πραγματική Ευκαιρία όπως αυτή της Forever.

Από το 1985 μέχρι το 1994 ασχολήθηκα αποκλειστικά με Εναλλακτικές Θεραπείες. Από τότε απολαμβάνω ποιότητα στη ζωή μου, ταξίδια, σεμινάρια, εξαιρετική υγεία, ελευθερία στις ώρες εργασίας και κυρίως προσωπική ανάπτυξη για να βοηθάω και άλλους αποτελεσματικά.

Κίρκη Κουβαρά
Senior Manager

Εάν αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες και αποδείξεις, επικοινωνείστε μαζί μας για να μιλήσετε με Συνεργάτες που ζουν το όνειρο της Forever κάθε μέρα.

Ακολουθήστε μας