Λογότυπο της αλοη.grΛογότυπο της αλοη.gr

Ιστολόγιο της αλοη.gr
Κατάστημα Αλόη Βέρα
Forever Living Products Ελλάς - Κύπρος

Μείνετε συντονισμένοι

Το Ιστολόγιο της αλοη.gr σας ενημερώνει για τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις και για διάφορα άλλα θέματα σχετικά με την αλόη βέρα και τα προϊόντα της Forever Living Products, της εταιρείας ηγέτη στην παραγωγή αλόης στον κόσμο.

8/12/2015

Υγρό Αϊλάϊνερ | Precision Liquid Eyeliner
flawless by Sonya της Forever Living Products

Το Υγρό Αϊλάϊνερ | Precision Liquid Eyeliner της σειράς μακιγιάζ flawless by Sonya διαθέτει εξαιρετικό πινέλο ακριβείας επιτρέποντας να ελέγχετε και την παραμικρή λεπτομέρεια στο μακιγιάζ σας από μια καθημερινή έως μια επίσημη λαμπερή εμφάνιση.

9/7/2015

Αιθέρια Έλαια | Essential Oils της Forever Living Products

Τα αιθέρια έλαια και η αρωματοθεραπεία έχουν χρησιμοποιηθεί από πολλούς αρχαίους πολιτισμούς και έχουν περιγραφεί ήδη από τον πρώτο αιώνα ως ένας φυσικός τρόπος υποστήριξης του οργανισμού, διέγερσης των αισθήσεων και υποκίνησης ώστε οι άνθρωποι να φαίνονται και να αισθάνονται καλύτερα.

19/6/2015

Aloe BB Creme Sandy

Η Αloe BB Creme Sandy με δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF 20 δημιουργήθηκε εξαιρετικά για την flawless by Sonya και έχει σχεδιαστεί για εσάς με ενδιάμεση ζεστή απόχρωση επιδερμίδας. Αυτή η λεπτόρρευστη κρέμα συνδυάζει ενυδάτωση, κάλυψη make up και προστασία από τον ήλιο αφήνοντας την επιδερμίδα σας απαλή, λαμπερή και χωρίς ατέλειες.

8/5/2015

Τι Πρέπει να Γνωρίζουμε Για τις Ενεργειακές Μπάρες Πρωτεΐνης Forever Pro X2

Οι ενεργειακές μπάρες πρωτεΐνης Forever PRO X2 έχουν σχεδιασθεί με επιμέλεια αποτελώντας έναν εξαιρετικό τρόπο για να αυξήσουμε την καθημερινή πρόσληψη πρωτεΐνης. Η πρωτεΐνη μπορεί να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη των μυών και την βελτίωση της σύστασης του σώματος παίζοντας σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό.

Οι περισσότερες μπάρες που κυκλοφορούν στην αγορά παρασκευάζονται από ψυχρή εξώθηση. Αυτές οι διαδικασίες δεν έχουν αλλάξει τα τελευταία 25 χρόνια. Κατά την παρασκευή του Forever PRO X2 η ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης της Forever είχε στόχο να χρησιμοποιήσει μια πιο εξελιγμένη διαδικασία.

8/5/2015

Dr. Peter Atherton | Συμβουλές για την Αλόη Βέρα

O Dr. Peter Atherton, είναι και ο επίσημος επιστημονικός συνεργάτης της Forever Living Products Αγγλίας. Από μια ομιλία του, που είχα την χαρά να απολαύσω, με συμβουλές για την Αλόη Βέρα και την σημασία του πακέτου προϊόντων Vital5 στην καθημερινή μας διατροφή, έλυσα πολλές απορίες μου και σας παραθέτω παρακάτω συνοπτικά τα κυριότερα σημεία της.

5/3/2015

Forever Lite Ultra με Aminotein Pouch - Υποκατάστατο Γεύματος της Forever Living Products

Το Lite Ultra με Aminotein Pouch της Forever Living Products είναι το τέλειο συμπλήρωμα για ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Δηµιουργήθηκε µε βάση τις πρόσφατες εξελίξεις στην Διατροφολογία, µε νέα τεχνολογία αιχμής και έχει λιγότερους υδατάνθρακες και υψηλότερα επίπεδα πρωτεΐνης. Μας βοηθάει να διατηρήσουμε ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή και µπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα απολαµβάνουμε θετικά αποτελέσµατα, χωρίς να είμαστε υποχρεωµένοι να θυσιάσουμε την ευχάριστη γεύση.

8/1/2015

Clean 9 Πρόγραμμα Φυσικής Αποτοξίνωσης της Forever Living Products

Το Clean 9 της Forever Living Products είναι ένα πρόγραμμα 9 ημερών για αποτοξίνωση του οργανισμού (η αποτοξίνωση αποτελεί προϋπόθεση για οποιοδήποτε πρόγραμμα απώλειας βάρους) και είναι επίσης το πρώτο βήμα για να καθιερωθούν συνήθειες μιας ζωής που θα βοηθήσουν την διατήρηση ιδανικού βάρους "Forever - Για Πάντα"!

Ακολουθήστε μας