Λογότυπο της αλοη.grΛογότυπο της αλοη.gr

Προϊόντα Μέλισσας
Forever Living Products Ελλάς - Κύπρος


Προϊόντα Μέλισσας της Forever Living Products Ελλάς - Κύπρος
Αγοράστε online Προϊόντα Μέλισσας.

Αγνά Μελισσοκομικά Προϊόντα

Είναι γνωστό πως τα προϊόντα που παράγονται από τις κυψέλες των μελισσών δηλαδή το μέλι, η γύρη, ο βασιλικός πολτός και η πρόπολη αποτελούν ανεκτίμητη πηγή θρεπτικών στοιχείων για την διατροφή μας γιατί περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, ουσιώδη αμινοξέα, πολλά βιοφλαβονοειδή κ.α. Και όσο πιο αγνά είναι αυτά τα προϊόντα, δηλαδή δεν περιέχουν ξένα στοιχεία, τόσο το καλύτερο για μας.

Χωρίς Συντηρητικά και Μολυσματικά Στοιχεία

Η Forever Living Products διαθέτει μια σπουδαία σειρά προϊόντων μέλισσας, χωρίς εντομοκτόνα, συντηρητικά και άλλα μολυσματικά στοιχεία. Τα προϊόντα μέλισσας της FLP είναι αγνά και εγκλωβίζουν στα συστατικά τους μόνο την ισχύ της φύσης.


Σύγχρονες Οικολογικές Εγκαταστάσεις

Οι κυψέλες των μελισσών της Forever βρίσκονται στο ερημικό οροπέδιο Σονόρα της Αριζόνα των Η.Π.Α. Το πλησιέστερο χωριό απέχει 300 χλμ. περίπου από τις εγκαταστάσεις. Οι μετακινήσεις στις εγκαταστάσεις γίνονται με ηλεκτρικά αυτοκίνητα και γενικώς ακολουθείται οικολογικό πρότυπο στις καθημερινές δραστηριότητες.

Η επεξεργασία των στοιχείων, των κηρήθρων που λαμβάνονται από τις κυψέλες των μελισσών, γίνεται στις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους, από την Robson Bee Products της Forever. Ειδικά σχεδιασμένοι state-of-the-art συλλέκτες, συλλέγουν την γύρη και την πρόπολη και διατηρούν αναλλοίωτα τα συστατικά.


Μελισσοκομικά Προϊόντα Ποιότητας

Δεν έχει σημασία ποια από τα προϊόντα που παράγονται από τις μέλισσες της Forever Living θα επιλέξουμε. Όλα είναι αγνά, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, υψηλής ποιότητας και κατευθείαν από τις κυψέλες σε μας, όπως ακριβώς το κάνουν οι μέλισσες για χιλιάδες χρόνια!

Επιλέξτε τα όλα!


Αγνό Μέλι
Forever Bee Honey κωδ. 207

Forever Bee Honey - Αγνό Μέλι της Forever Living Products Ελλάς - ΚύπροςΒασιλικός Πολτός
Forever Royal Jelly κωδ. 036

Forever Royal Jelly - Βασιλικός Πολτός της Forever Living Products Ελλάς - ΚύπροςΠρόπολη Μελισσών
Forever Bee Propolis κωδ. 027

Forever Bee Propolis - Πρόπολη Μελισσών της Forever Living Products Ελλάς - ΚύπροςΓύρη Μελισσών
Forever Bee Pollen κωδ. 026

Forever Bee Pollen - Γύρη Μελισσών της Forever Living Products Ελλάς - Κύπρος


Ακολουθήστε μας