Λογότυπο της αλοη.grΛογότυπο της αλοη.gr

Forever Bee Pollen   κωδ. 026

Γύρη Μελισσών της Forever Living Products
Περιεχόμενο 100 Δισκία των 500 mg


Τιμή Ελλάδος: 19,78 €
Forever Bee Pollen | Γύρη Μελισσών της Forever Living Products
Τιμή Κύπρου: 16,75 €
Αγοράστε online την Πρόπολη Μελισσών.

Τι είναι;

Η Γύρη Μελισσών της Forever Living Products είναι ένα ισχυρό ενισχυτικό της ζωτικότητας και του σφρίγους και συμβάλλει στην διατήρηση της υγείας του κυκλοφορικού, του πεπτικού, του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος.

  • Είναι απολύτως φυσικό προϊόν, δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητά χρώµατα ή αρώµατα.
  • Είναι απαραίτητο διαιτητικό συµπλήρωµα κατευθείαν από την κυψέλη.
  • Περιέχει πολλά υψηλής ποιότητας θρεπτικά συστατικά, βιταµίνες, µεταλλικά στοιχεία και αµινοξέα, από µη µολυσµένες περιοχές.

Πως γίνεται;

Τα άνθη είναι εκείνα τα όργανα του φυτού τα οποία αφού γονιμοποιηθούν, γίνονται καρποί οι οποίοι περιέχουν μέσα τους τους σπόρους που θα φυτέψουμε για να φυτρώσει ένα νέο φυτό, λουλούδι, δένδρο κλπ. Η γύρη είναι η σκόνη γονιµοποίησης των ανθέων. Οι µέλισσες την συλλέγουν περιφερόμενες από άνθος σε άνθος και την μεταφέρουν στις κυψέλες τους για να τραφούν με αυτήν. Συγχρόνως όμως έτσι γονιμοποιούν και τα άνθη.

Χωρίς αυτήν την διαδικασία τα φυτά, τα δέντρα και τα λουλούδια δεν θα µπορούσαν να υπάρχουν ή θα υπήρχαν πάρα πολύ λίγα. Ακόµα και εµείς οι άνθρωποι βασιζόµαστε σε αυτήν για την επιβίωσή μας. Από κέντρα προστασίας των μελισσών υπολογίσθηκε η αξία της εργασίας που παρέχουν παγκοσμίως οι μέλισσες και αποτιμήθηκε σε πάρα πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο, τα οποία δεν μπορεί να διατεθούν.

Οι κυψέλες της Forever Living Products βρίσκονται σε ακατοίκητη, αποµακρυσµένη και παρθένα περιοχή και οι μέλισσες συλλέγουν την πιο αμόλυντη και φρέσκια γύρη από τα άνθη που φυτρώνουν εκεί. Οι ειδικά σχεδιασµένοι ανοξείδωτοι συλλέκτες στους οποίους αποθηκεύεται για περαιτέρω επεξεργασία η γύρη, εξασφαλίζουν την αγνότητα και ποιότητά της.

Θρεπτικά συστατικά και οφέλη

Η γύρη περιέχει ένα μεγάλο αριθμό θρεπτικών συστατικών που συµβάλλουν στην διατήρηση της καλής υγείας. Περιλαµβάνονται όλες οι βιταµίνες του συµπλέγµατος Β, βιταµίνη C, D, E, K, βήτα - καροτίνη (βιταµίνη Α) , άπειρα µεταλλικά στοιχεία, ένζυµα και συνένζυµα, λιπαρά οξέα από φυτικές πηγές, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και 22 αµινοξέα , συµπεριλαµβανοµένων και των απαραίτητων 8 αµινοξέων τα οποία ο οργανισµός δεν έχει την δυνατότητα να παρασκευάσει µόνος του.

Η γύρη αποτελεί µια από τις φυσικότερες και πληρέστερες τροφές που µπορούµε να έχουµε στην διάθεσή µας. Τα θρεπτικά συστατικά στην γύρη είναι εύπεπτα και απορροφώνται εύκολα από τον ανθρώπινο οργανισµό. Πρόσφατες έρευνες καταδεικνύουν ότι η γύρη µπορεί να συµβάλει στην διατήρηση ενός υγιούς κυκλοφορικού, πεπτικού, ανοσοποιητικού και νευρικού συστήµατος.

Άλλα Συστατικά

  • Μέλι
  • Στεατικό οξύ
  • Διοξείδιο του πυριτίου
  • Βασιλικός πολτός

Οδηγίες

Παίρνετε µια µικρή ποσότητα περίπου το 1/4 του δισκίου, για να αποκλείσετε την περίπτωση αλλεργικής αντίδρασης και κατόπιν αυξάνετε την δόση καθηµερινά έως ένα δισκίο τρεις φορές την ηµέρα.

Διατροφικές Πληροφορίες

Συστατικόανά 1 δισκίο% ΣΗΠ*
Γύρη 500 mg**
*Ποσοστό Συνιστώμενης Ημερήσιας Ποσότητας σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία.
**Δεν έχει θεσπισθεί Συνιστώμενη Ημερήσια Ποσότητα

Παρακολουθείστε σ΄αυτό το σύντομο βίντεο,
μία μέλισσα να μαζεύει γύρη από άνθη.

Ακολουθήστε μας