Λογότυπο της αλοη.grΛογότυπο της αλοη.gr

Forever Bee Honey   κωδ. 207

Αγνό Μέλι της Forever Living Products
Περιεχόμενο 500 γρ.


Τιμή Ελλάδος: 20,04 €
Forever Bee Honey | Αγνό Μέλι της Forever Living Products
Τιμή Κύπρου: 18,62 €
Αγοράστε online το Αγνό Μέλι.

Τι είναι;

Το Αγνό Μέλι της Forever Living Products είναι μια πλούσια φυσική σύνθεση θρεπτικών ουσιών με απίθανη γεύση. Αυτό το θρεπτικό γλυκαντικό είναι κυριολεκτικά φορτωµένο µε όλη την θρεπτική αξία της φύσης. Εύκολο στην πέψη, είναι µια γρήγορη και θρεπτική πηγή ενέργειας για οποιαδήποτε περίπτωση.

  • Περιέχει µόνο φυσικά συστατικά.
  • Ειδικό στόμιο για ασφαλή και εύκολη χρήση.
  • Ένα γλυκαντικό εύκολο στην πέψη τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες.
  • Μια γρήγορη και θρεπτική πηγή άμεσης ενέργειας για οποιαδήποτε περίπτωση.

Πως παρασκευάζεται;

Οι µέλισσες ταξιδεύοντας από λουλούδι σε λουλούδι, παίρνουν από αυτά το πλούσιο νέκταρ τους, το αποθηκεύουν για ένα µικρό διάστηµα (για να το αναµείξουν µε τα ένζυµά τους) και κατόπιν φτιάχνουν το µέλι και το αποθέτουν στις κυψέλες τους.

Πως συλλέγεται και επεξεργάζεται;

Οι κυψέλες των μελισσών της Forever Living Products βρίσκονται στο ερημικό οροπέδιο Σονόρα της Αριζόνα των Η.Π.Α. Το πλησιέστερο χωριό απέχει 300 χλμ. περίπου από τις εγκαταστάσεις. Οι μετακινήσεις στις εγκαταστάσεις γίνονται με ηλεκτρικά αυτοκίνητα και γενικώς ακολουθείται οικολογικό πρότυπο στις καθημερινές δραστηριότητες.

Η επεξεργασία των στοιχείων - κηρήθρων που λαμβάνονται από τις κυψέλες των μελισσών, γίνεται στις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους από την Robson Bee Products της Forever.

Συστατικά

Αγνό Μέλι

Το μέλι περιέχει πολλά συστατικά απαραίτητα για την διατήρηση της καλής υγείας, συµπεριλαµβανoµένων των σακχάρων γλυκόζη, φρουκτόζη και σακχαρόζη. Οι υδατάνθρακες και τα μέταλλα που περιέχει όπως το ασβέστιο και ο φωσφόρος, κάνουν το αγνό μέλι όπως το Forever Bee Honey μια απίστευτα πολύτιμη πηγή ενέργειας.

Θρεπτική αξία

Στο πέρασµα του χρόνου το µέλι έχει αναγνωριστεί σαν µια φυσική τροφή ανώτερης ποιότητας, µια εύπεπτη υπέρ-τροφή υψίστης διατροφικής αξίας τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες. Αυτό το θρεπτικό γλυκαντικό µε την φανταστική γεύση είναι κυριολεκτικά φορτωµένο µε όλη την θρεπτική αξία της φύσης. Με περίπου 70 θερμίδες σε κάθε μερίδα προσφέρει ένα απίστευτο συμπύκνωμα βιταμινών, μετάλλων, ενζύμων, πρωτεϊνών και αμινοξέων.

Οδηγίες

  • Καταναλώστε το μόνο του ή ως φυσικό γλυκαντικό χυμών και τροφών.

Διατροφικές Πληροφορίες

Θρεπτική Αξίαανά 1κουταλιά = 21 γρ.
Θερμίδες70
Λίπος0 γρ.
Σύνολο Υδατανθράκων18 γρ.
Σάκχαρα17 γρ.

Ακολουθήστε μας