Λογότυπο της αλοη.grΛογότυπο της αλοη.gr

Aloe Home Gel   κωδ. 012

Το Σπίτι της Αλόης Βέρα της Forever Living Products
Περιέχει 15 Προϊόντα


Τιμή Ελλάδος: 283,95 €
Aloe Home Gel | Το Σπίτι της Αλόης Βέρα της Forever Living Products
Αγοράστε online το πακέτο Σπίτι της Αλόης Βέρα.
Πληρώστε με αντικαταβολή!


Τι είναι;

Εμπιστευτείτε την φροντίδα για την ευεξία και ομορφιά της οικογένειας στο Aloe Home Gel - Σπίτι της Αλόης Βέρα της Forever Living Products της μεγαλύτερης παραγωγού Αλόης Βέρα και της μεγαλύτερης εταιρείας παγκοσμίως στον χώρο των προϊόντων υγείας και ομορφιάς με βάση την Αλόη.

Τα προϊόντα που "κατοικούν" στην όμορφη συσκευασία - σπίτι είναι επιλογές από τα πιο δημοφιλή, γνωστά για την ποιότητα τους προϊόντα της Forever για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, και καλύπτουν τις ανάγκες της οικογένειας για προσωπική καθαριότητα και περιποίηση, τόνωση του οργανισμού, γενική καθαριότητα του σπιτιού και πλύσιμο των ρούχων.

Στο κομψό, εύχρηστο κουτί της συσκευασίας περιέχεται ειδικά σχεδιασμένο έντυπο με οδηγίες χρήσης και πληροφορίες για τα προϊόντα.

Τι κερδίζουμε;

  • Αγοράζοντας το Aloe Home Gel - Σπίτι της Αλόης Βέρα απολαμβάνουμε συνολικά προνομιακή τιμή στα προϊόντα που περιέχονται, από ότι αν αγοράζαμε μεμονωμένα κάθε προϊόν.
  • Επίσης αυτομάτως αποκτούμε δικαίωμα αγορών και όλων των άλλων προϊόντων της Forever Living Products σε προνομιακή τιμή για πάντα.
  • Τέλος, αν παραγγείλουμε το πακέτο online ή τηλεφωνικώς και θέλουμε να παραδοθεί στο σπίτι μας, δεν υπάρχουν μεταφορικά έξοδα.

Τα Προϊόντα που Περιέχονται στο Σπίτι της Αλόης Βέρα

Μέσα στο Aloe Home Gel θα βρείτε 15 διαφορετικά προϊόντα και συνολικά 20 τεμάχια.

Ακολουθήστε μας