Λογότυπο της αλοη.grΛογότυπο της αλοη.gr

Τι Πρέπει να Γνωρίζουμε Για τις Ενεργειακές Μπάρες Πρωτεΐνης Forever Pro X2

Ο παράγοντας X στην εξίσωση για το επιθυμητό βάρος

Νέες τεχνολογίες και Εξελιγμένα Συστήματα Παρασκεύης

Forever Pro X2

Οι νέες τεχνολογίες και τα εξελιγμένα συστήματα που είναι υπεύθυνα για τη γεύση επέτρεψαν στην ομάδα της Forever να δημιουργήσει μια μπάρα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, χωρίς γλουτένη, με υπέροχη γεύση και να μην περιέχει πολλή ζάχαρη.

Οι ενεργειακές μπάρες πρωτεΐνης Forever PRO X2 έχουν σχεδιασθεί με επιμέλεια αποτελώντας έναν εξαιρετικό τρόπο για να αυξήσουμε την καθημερινή πρόσληψη πρωτεΐνης. Η πρωτεΐνη μπορεί να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη των μυών και την βελτίωση της σύστασης του σώματος παίζοντας σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό.

Οι περισσότερες μπάρες που κυκλοφορούν στην αγορά παρασκευάζονται από ψυχρή εξώθηση. Αυτές οι διαδικασίες δεν έχουν αλλάξει τα τελευταία 25 χρόνια. Κατά την παρασκευή του PRO X2 η ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης της Forever είχε στόχο να χρησιμοποιήσει μια πιο εξελιγμένη διαδικασία.

Πατενταρισμένη Διαδικασία Ψησίματος

Η πατενταρισμένη διαδικασία ψησίματος για τις μπάρες Forever PRO X2 θα θυμίσουν σε πολλούς από εσάς τα ίδια βήματα με τα οποία η αγαπημένη σας γιαγιά παρασκεύαζε τα μπισκότα. Πρώτα προστίθενται η ζάχαρη και το βούτυρο και στη συνέχεια σιγά σιγά τα αρωματικά και τα υπόλοιπα υλικά σε υγρή μορφή. Στο τέλος, οι μπάρες τεμαχίζονται, ψήνονται και αφήνονται να κρυώσουν πριν συσκευαστούν.

Με αυτή τη διαδικασία εξασφαλίζεται εξαιρετική γεύση, υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και εξαιρετικά μαλακές μπάρες. Οι μπάρες PRO X2 συνδυάζουν την παραδοσιακή διαδικασία ψησίματος με την καινοτομία της επιστήμης της διατροφής για να διασφαλιστεί ότι λαμβάνουμε τις υψηλότερης ποιότητας μπάρες πρωτεΐνης που είναι διαθέσιμες αυτή την στιγμή στην αγορά.

Ειδικά Διαμορφωμένο Μείγμα

Η φόρμουλα ξεκινά με ένα ειδικά διαμορφωμένο μείγμα από τρεις διαφορετικές πηγές πρωτεΐνης:

  • απομονωμένη πρωτεΐνη σόγιας και
  • απομονωμένη και συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

Τόσο η σόγια, όσο και ο ορός γάλακτος έχουν διαφορετική αναλογία σημαντικών αμινοξέων που συντελούν στην ευεξία του οργανισμού και στην αποκατάσταση και το χτίσιμο των μυών. Ο συνδυασμός τους μας βοηθάει να εξασφαλίσουμε ισορροπία όλων των αμινοξέων και καθεμία από αυτές τις πηγές πρωτεΐνης είναι υψηλής θρεπτικής αξίας και βιοδιαθεσιμότητας (1.0). Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;

Bαθμολογία PDCAAS Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αξιολογεί την πρωτεϊνική αξία από διάφορες πηγές πρωτεΐνης χρησιμοποιώντας μια κλίμακα που ονομάζεται PDCAAS Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score .

Η συγκεκριμένη βαθμολογία βασίζεται στις ανάγκες του κάθε οργανισμού σε αμινοξέα λαμβάνοντας υπόψη τόσο την ποσότητα και το είδος του αμινοξέος που υπάρχει σε μια πηγή πρωτεΐνης, όσο και την ικανότητα του οργανισμού να χρησιμοποιεί αυτά τα αμινοξέα από την πρωτεϊνική πηγή.

Το υψηλότερο ποσοστό που είναι δυνατόν να συγκεντρωθεί είναι 1.0. Και οι τρεις πηγές πρωτεΐνης στο PRO X2 συγκεντρώνουν ένα ποσοστό 1.0 με βάση την κλίμακα PDCAAS παρέχοντας σε εσάς 15 γρ. βιοδιαθέσιμης πρωτεΐνης σε κάθε γευστική μπάρα.

Φυτικές Ίνες από Ινουλίνη

Επιπρόσθετα με την πρωτεΐνη οι μπάρες PRO X2 παρέχουν 2 γρ. φυτικές ίνες από ινουλίνη. Η ινουλίνη  είναι μια διαλυτή ίνα και ταυτόχρονα αποτελεί και πρεβιοτικό. Τα πρεβιοτικά  είναι θρεπτικά συστατικά που συντελούν στην ανάπτυξη των προβιοτικών, δηλαδή των καλών βακτηρίων για την καλή λειτουργία του εντέρου. Και είναι ιδανικό για όσους ακολουθούν μια διατροφή χωρίς γλουτένη!

Γευστικό Σνακ - Αίσθημα Πληρότητας

Γνωρίζατε ότι εντάσσοντας περισσότερες πρωτεΐνες στις θερμίδες που λαμβάνετε καθημερινά εξασφαλίζετε αίσθημα πληρότητας από ότι εάν καταναλώνατε υδατάνθρακες ή λίπη; Αυτό επιβεβαιώνεται από πολυάριθμες μελέτες κατά καιρούς.

Οπότε, έχετε μαζί σας μια γευστική μπάρα Forever PRO X2 που αποτελεί ένα γευστικό σνακ στον δρόμο σας για το γυμναστήριο! Σας παρέχει 15 γρ. πρωτεΐνης και 2 γρ. φυτικών ινών εξασφαλίζοντας ότι θα λάβετε την πρωτεΐνη που χρειάζεστε για να νιώθετε γεμάτοι μέσα στην ημέρα!

Forever PRO X2 - Κανέλα
Διαιτητική Μπάρα Πρωτεϊνών κωδ. 466

Forever PRO X2 - Κανέλα | Διαιτητική Μπάρα ΠρωτεϊνώνForever PRO X2 - Σοκολάτα
Διαιτητική Μπάρα Πρωτεϊνών κωδ. 465

Forever PRO X2 - Σοκολάτα | Διαιτητική Μπάρα Πρωτεϊνών


Ακολουθήστε μας